Lediga tjänster

Vill du vara med oss och rädda världen? Är du intresserad av att jobba för Sveriges största och äldsta miljöorganisation? Spana då in våra lediga tjänster nedan.

 • Häng med och värva med Naturskyddsföreningen i sommar!

  Som värvare är du vårt ansikte utåt och gör en viktig insats för miljön varje dag genom att hjälpa oss att rekrytera nya månadsgivare! Vi söker både dig som letar efter heltids- och extraarbete under sommarmånaderna.

 • Vi söker en ny digitalkommunikatör

  Arbetet som digitalkommunikatör är perfekt för dig som är journalist eller skribent, är duktig på att berätta i olika format på webb och i sociala medier samt vill vara med och skapa verklig förändring för planeten.

 • Projektledare till Marknadsavdelningen

  Naturskyddsföreningen har idag 226.000 medlemmar. Och vi vill bli fler. Vi söker nu en projektledare till vår Marknadsavdelning med gedigen erfarenhet av medlemsvärvning, lojalitetsprogram och insamling mot privatpersoner.

 • Teamledare till insamlingsteam i Malmö, kvällstid

  Delar du vår kärlek till naturen och det ansvar vi känner för framtiden? Och motiveras du av tanken på att sprida Naturskyddsföreningens kunskap och värderingar, och därmed inspirera andra till att stå upp för miljön? Då tror vi att detta är ett jobb för dig!

 • Insamlare till gatu- och dörrteam, flera orter

  Delar du vår kärlek till naturen och det ansvar vi känner för framtiden? Motiveras du av tanken på att sprida Naturskyddsföreningens kunskap och värderingar, och därmed inspirera andra till att stå upp för miljön? Då tror vi att detta är ett jobb för dig!

 • Telefonkommunikatör, kvällstid

  Söker du jobb? Vill du göra något bra för vår natur och vår miljö? Då har vi jobbet för dig. Just nu söker vi engagerade värvare som vill vara med och rekrytera nya medlemmar.