Medlemsförmåner

Som medlem i Naturskyddsföreningen bidrar du först och främst till det viktiga arbetet för natur och miljö. Och du får dessutom en del förmåner!

Som medlem erbjuds du bland annat:

Sveriges Natur

Du får en prenumeration på vår medlemstidning Sveriges Natur, som är landets största tidning om natur- och miljöfrågor.

Aktiviteter och engagemang i din lokalförening

Som medlem ansluts du till din lokala naturskyddsförening (krets) där du bland annat kan delta i fågelskådning, resor, kurser eller arbetsgrupper. Hitta din lokala Naturskyddsförening här.

Hyr en stuga

Upplev den svenska naturen genom att hyra någon av Naturskyddsföreningens stugor runt om i landet. En del stugor hyrs ut av Rikskansliet i Stockholm, andra i olika kretsars regi.

Rabatt på seminarier

Naturskyddsföreningen anordnar seminarier och konferenser på aktuella teman inom natur- och miljövårdspolitik. Som medlem har du kraftig rabatt på avgiften.

Medlemsförmåner från sponsorer

Några av företagen som Naturskyddsföreningen samarbetar med erbjuder förmåner till föreningens medlemmar. Håll utkik efter nya erbjudanden.

Medlemsforumet Naturkontakt

Naturkontakt är Naturskyddsföreningens mötesplats på nätet för alla medlemmar. Här får du tips, idéer och nya spännande kontakter. Håll koll på ditt medlemskap och dina gåvor. Du är också välkommen att vara med i de diskussioner som pågår och på så sätt delta aktivt i föreningen.

 >> Tillbaka till Bli medlem