Naturskyddsföreningen i Almedalen 2017

Vi är på plats i Almedalen med ett brett grepp om miljöfrågorna. En vecka där vi tillsammans skapar lösningar för framtiden.

Vi är 226 000 medlemmar som pushar på för en tuffare klimatpolitik. Du kan göra oss ännu starkare för 24 kr/mån.

Aldrig har miljölarmen avlöst varandra i så snabb takt som nu. Samtidigt går utveckling åt rätt håll inom många områden och lösningarna är inte långt borta. Naturskyddsföreningen är på plats under politikerveckan i Visby för att göra avtryck i miljöfrågorna!

Under veckan lyfter vi stora och små frågor om bland annat transporter, vegopepp, miljögifter, konsumtionsutsläpp och vattenbrist. På vår scen samlas politiker, miljörörelsen, forskare, representanter från näringslivet och inspiratörer. En vecka där vi tillsammans skapar lösningar för framtiden.

Veckans program

Samtliga programpunkter på Naturskyddsföreningens scen hittar du här. Ingen föranmälan krävs. Vi finns på Donners Plats 3. Det är bara är komma förbi, välkommen!

Programmet med utökade beskrivningar tillsammans med seminarium där Naturskyddsföreningen deltar utanför vår egen scen hittar du i den officiella kalendern för Almedalen.

Anmäl dig till nyhetsbrevet

Vill du ta del av höjdpunkter, intressant läsning och få koll på vilka frågor som diskuteras? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för Almedalen här!

Följ oss via sociala medier

Twitter

Ta del av debatten via Twitter. Har du inget twitterkonto? Inga problem, innehållet på twitter är öppet för alla med tillgång till internet att följa.

Facebook

Under veckan livesänder vi fyra seminarium, kommenterar sakfrågor som diskuteras på vår scen och bjuder in till utvalda event. Missa inte det!

Livesändningar:

Måndag 3/7 08:00 - 08:40

Möt Naturskyddsföreningens nya ledarduo

Tisdag 4/7 08:00 - 08:40

Vad krävs av den svenska klimatpolitiken för att nå Parismålen?

Onsdag 5/7 14:00 - 15:30

Hur vill partierna lösa de stora miljöutmaningarna?

Torsdag 6/7 11:00 - 11:40

Civila samhällets roll i en tid av populism och faktaresistens

Instagram

Följ arbetet i bilder via Naturskyddsföreningens Instagramkonto.

Bli medlem - rädda klimatet

Vi är 226 000 medlemmar som pushar på för en tuffare klimatpolitik. Du kan göra oss ännu starkare för 24 kr/mån.