Huvudbild för Rikskonferens 2024

Naturskyddsföreningens rikskonferens 2024

Den 3–5 maj 2024 är det dags för rikskonferens, denna gång i Jönköping och på vackert belägna Kulturhuset Spira. Årets konferens har rubriken Skydda det som inte får försvinna. Samtal vid Vätterns strand, och bjuder på ett brett program. 

Konferensen är öppen för alla medlemmar, både för dig som varit aktiv länge och för dig som är ny i föreningen och vill hitta former för ditt engagemang. Stora delar av konferensprogrammet är öppet även för dig som inte är medlem än.

Rikskonferensen är en viktig mötesplats för Naturskyddsföreningen. Det är här vi tillsammans firar våra framgångar, laddar med ny kunskap och nya erfarenheter och vässar våra förmågor för att bli en än starkare röst i framtiden.  

I programmet hittar du inspirationsföreläsningar, goda exempel från kretsar och länsförbund, metodworkshoppar, nätverksträffar, samt kultur- och naturupplevelser. Delar av programmet är lanserade redan nu, men det byggs på löpande under våren.


Anmälan

Endast en person per krets/länsförbund kan delta som representant. Genom att anmäla mig i denna kategori så intygar jag att jag har blivit utsedd till representant för min krets/länsförbund. Övriga medlemmar anmäler sig i kategorin "medlem".

Samtliga medlemmar och även förtroendevalda i kretsar och länsförbund som inte blivit särskild utsedda till representant.

Du som ännu ej är medlem i Naturskyddsföreningen kan ta del av en stor del av konferensprogrammet, men vissa delar är slutna för medlemmar. Vill du ta del av programmet i sin helhet löser du enkelt ett medlemskap HÄR!

Fältbiologernas representanter deltar kostnadsfritt på Naturskyddsföreningens rikskonferens.

Du som ska delta vid halvdagskonferensen för lärare och pedagoger om klimat och biologisk mångfald på Kulturhuset Spira, Jönköping 3 maj anmäler dig här.

Fredag 3 maj - Söndag 5 maj 2024

Lägg till i min kalender

Kulturhuset Spira
Kulturgatan 3
55324 Jönköping

Klicka nedan för att komma till programmet för Rikskonferens 2024.

Program