Umeå: Föreläsning - Ett hållbart liv

Välkommen att inspireras till ETT HÅLLBART LIV!

Johanna Stål är hållbarhetsjournalist, chefredaktör för magasinet Camino, föreläsare och författare till boken Ett hållbart liv. I sin föreläsning berättar hon om tankarna bakom boken, vikten av kreativitet och medskapande och hur man kan bli en plusenergimänniska.

16 januari 2019 Onsdag 18:30 - 20:00 Umeå Umeå Hållbar konsumtion, Klimat, energi, Skola, Hav och vatten, Jordbruk och mat, Miljögifter

Välkommen att inspireras till ETT HÅLLBART LIV!

Johanna Stål är hållbarhetsjournalist, chefredaktör för magasinet Camino, föreläsare och författare till boken Ett hållbart liv. I sin föreläsning berättar hon om tankarna bakom boken, vikten av kreativitet och medskapande och hur man kan bli en plusenergimänniska. Hon berättar om sina favorittips ur boken och om hur man kan göra det lättare att göra rätt. Boken spänner över allt ifrån politisk aktivism till konsumtion och påverkan. Hon ger lite tips på vägen på bra sätt att inspirera och påverka andra, utifrån olika persontyper, till att leva och agera mer hållbart och ger ingångar till hur ni kan arbeta vidare med bokens hjälp.

Var? Kulturhuset Klossen, Ålidhem Centrum*
När? Onsdag 16 januari kl 18.30
*Buss nr 8 och 5 stannar vid busshållplatsen Ålidhem Centrum

---------------------------------------------------------------------------

CAFÉ, SAKBYTARBORD OCH MINGEL

Efter föreläsningen finns det möjlighet att stanna en stund för att fika, diskutera vidare och spela sällskapsspel om klimatet. Vi tänkte även ställa i ordning ett sakbytarbord. Ta därför med dig något du inte använder, men som du tror kan komma till nytta för någon annan, och gå hem med något som du kanske faktiskt behöver!

VÄLKOMMEN!