Workshop om valåret - Umeå

Välkomna till en workshop/medlemsträff där vi diskuterar viktiga frågor och aktiviteter inför valåret 2018!

När? Onsdagen den 21 mars kl.

21 mars 2018 Onsdag 18:30 - 20:30 Umeå Umeå Hållbar konsumtion, Klimat, energi, Skola, Jordbruk och mat, Miljögifter, Skog och naturvård

Välkomna till en workshop/medlemsträff där vi diskuterar viktiga frågor och aktiviteter inför valåret 2018!

När? Onsdagen den 21 mars kl. 18.30
Var? Kafé Station OBS! Ny lokal
Fika? Självklart! Samtliga medlemmar bjuds på fika

Kretsen kommer under våren att lägga fokus på det kommande valet. För att få ut mesta möjliga av det arbetet vill vi få in synpunkter från våra medlemmar kring vilka frågor ni tycker är viktiga inom Naturskyddsföreningens arbetsområde och som ni vill ha svar på från era politiker. Vi ser gärna att ni också har egna idéer på projekt (kan vara temakvällar, utflykter, debatter, studiecirklar etc) som är kopplat till valet och som ni vill vara med och driva. Under kvällen kommer vi att bilda grupper utifrån intresseområden så att vi tillsammans kan göra detta till ett spännande, lärorikt och viktigt valår för miljön!

Kan du inte delta på medlemsmötet men vill bidra med idéer och engagemang? Kanske kan du göra en viktig insats för föreningen och vara volontär vid något av våra arrangemang? Kontakta i sådana fall styrelsen på styrelsen.umea@naturskyddsforeningen.se. Ange dina kontaktuppgifter samt om det är något speciellt arrangemang eller område som du är särskilt intresserad av.