Natural Reality: den verkliga verkligheten

VR-glasögon utsågs till Årets Julklapp. Vi vill slå ett slag för den verkliga verkligheten och presenterar istället Natural Reality: en klimatsmart 360-upplevelse som är tillgänglig för alla.

Virtuell verklighet, eller virtual reality, har fått sitt stora genomslag i år. Och VR-glasögon blir årets julklapp. Det betyder att allt fler, i framtiden, kommer kunna simulera en fysisk närvaro i en digital värld. Vi vill slå ett slag för den verkliga verkligheten och presenterar ett helt nytt begrepp: Natural Reality.

Natural Reality påminner oss om naturens storslagenhet och att vi människor mår bra av att vara utomhus. Ju mer vi vistas i naturen desto mer angelägna blir vi om att vårda den. Det är viktigt när det finns så mycket kvar att kämpa för!

Hjälp oss rädda levande naturupplevelser

På Naturskyddsföreningen arbetar vi för skogen, jordbruket, havet, klimatet och mot farliga kemikalier. Allt för att både vi och framtida generationer ska få uppleva vår fantastiska natur. Om du också vill bidra kan du:

 • SMS:a en gåva
  SMS:a 50 kr till oss genom att skicka NATUR50 till nummer 72 900. Din gåva går till vårt arbete inom natur och miljö.
 • Bli medlem
  Med ett medlemskap stödjer du oss långsiktigt i kampen för natur och miljö. Du väljer själv hur aktiv du vill vara. Bara genom att köpa ett medlemskap bidrar du till att vi växer och kan påverka. För dig som suktar efter fler stunder i skog och natur får du genom ditt medlemskap möjlighet att följa med på häftiga naturupplevelser.
  > Skaffa ditt medlemskap
 • Och...
  Håll utkik efter vår tävling nu under maj med chans att vinna en exklusiv naturupplevelse.

Se filmen som redan blivit en snackis: