Bild: Emilia Dalén
Webbinarium

Blomrika vägkanter: inspiration och kunskapsutbyte (för kommuner)

Nu är projektet Världens längsta blomsteräng inne på sitt tredje år och vi börjar ladda inför vår- och sommarsäsongens arbete med att öka mängden blomrika vägkanter runtom i landet. Välkommen till ett webbinarium med fokus på inspiration och kunskapsutbyte.

Innehåll

Goda exempel (gästföreläsare), tips för arbetet, vad är på gång framåt, diskussioner kring möjligheter/svårigheter med andra deltagare samt en längre frågestund med projektets koordinatorer och sakkunniga. 

För vem

Det här webbinariet riktar sig främst till dig som arbetar på en kommun – både till dig som inte alls känner till projektet sedan tidigare, till dig som står i startgroparna att börja jobba med blomrika vägkanter och till dig som redan är aktiv i projektet. 

Frivillig förberedelse

För att få ut så mycket som möjligt av webbinariet rekommenderar vi att i förväg titta på ett tidigare inspelat föredrag från 2023, där vi ger en övergripande introduktion till projektet och berättar hur man gör för att delta, ger tips för att hitta lämpliga vägkanter att jobba med etc.

Detta är särskilt hjälpsamt för dig som inte är bekant med projektet och skötsel av vägkanter sedan tidigare, men även för dig som vill fräscha upp minnet en aning, eftersom vi kommer att fokusera på andra delar på årets webbinarier. 

Se föredraget från 2023 här (30 min).

Anmälan

Anmäl dig via formuläret nedan. Du får en länk skickad till din mejladress en dag innan. Webbinarierna kommer att spelas in så om dagen/tiden inte passar finns det möjlighet att ta del av dem i efterhand (dock inte diskussionerna i ”breakout rooms”). 

Fler webbinarier? 

Här hittar du fler aktuella och tidigare inspelade webbinarier om blomrika vägkanter: Fler webbinarier om blomrika vägkanter. 

Information

  • Datum:23 april 2024
  • Tid:14.00–15.30
  • Plats: Digitalt
  • Kategori:Digitalt möte/aktivitet

Kontaktperson

Hitta hit

  • Digitalt

Anmälan

Anges för aktiviteter som kräver medlemsskap.
Ange eventuellt behov, önskemål eller ställ en fråga till arrangören

Naturskyddsföreningen följer Dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter och om vår integritetspolicy.