Bild: Getty Images/iStockphoto
Event

Digitalt upptakt inför kampanjen ”Max 5” och Green Action Week 2024

Klädindustrin ger enorma avtryck på miljö och klimat. Modeföretagen överproducerar och svenskarna överkonsumerar kläder. Tema för Green Action Week under 2024-2025 är ”Max 5”.

Nu behöver vi ta nästa steg och minska volymen kläder vi köper. Fokus för Green Action Week (fd Miljövänliga veckan) och kampanjen Max 5 är att förändra våra köpbeteenden, visa hur vi dagligen utsätts för tusentals köptriggers, tipsa om hur vi kan undvika dem och skapa mer hållbara vägar till en egen stil. Vi vill också påverka modeföretagen att ställa om till långsammare, mer hållbara affärsmodeller.

Kom och anmäl dig till en av våra digitala upptakter inför kampanjen Max 5 och Green Action Week (29/8 och 3/9). På upptakten får du inspiration samt fakta om hur kläder påverkar miljön och klimatet samt vad vi kan själv göra. Vi presentera också årets kampanjmaterial.

Vill du vara med på en regional upptakt håll utskick i kalendern. Regionala upptakter planeras i bl.a: Falun, Kristianstad, Borås och Arvika (fler platser tillkommer) 

Information

  • Datum:3 september 2024
  • Tid:17.30–19.30
  • Plats: Digitalt
  • Kategori:Digitalt möte/aktivitet

Kontaktperson

Hitta hit

  • Digitalt

Anmälan

Anges för aktiviteter som kräver medlemsskap.
Ange eventuellt behov, önskemål eller ställ en fråga till arrangören

Naturskyddsföreningen följer Dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter och om vår integritetspolicy.