Utbildning/Kurs

Food Jam – Utematlagning

FoodJams med lokala ekologiska baljväxter Under fyra lördagar eller söndagar i januari-mars kommer vi att arrangera ca. 3 timmars (inkl tid att äta) s.k. Pilot-versioner avHemmahos-FoodJams, för att sprida kunskap och matglädje kring maträtter där ekologiska baljväxter ingår. När man deltagit vid ett tillfälle är man redo att själv ordna en liknande FoodJam och på […]

FoodJams med lokala ekologiska baljväxter Under fyra lördagar eller söndagar i januari-mars kommer vi att arrangera ca. 3 timmars (inkl tid att äta) s.k. Pilot-versioner avHemmahos-FoodJams, för att sprida kunskap och matglädje kring maträtter där ekologiska baljväxter ingår. När man deltagit vid ett tillfälle är man redo att själv ordna en liknande FoodJam och på så sätt sätter vi igång en snöboll av FoodJams. En liten råvarukostnad kommer att tas ut som deltagaravgift.

*FoodJam är en utbildningsaktivitet där deltagarna under kort tid får tillgång till råvaror och lagar modern mat på ett visst tema.

Det finns 4 olika koncept att delta i:

Veganmat, lördagen den 20 januari – Fulltecknad (Önnestad)

Festmat, lördagen den 10 februari – 1 plats kvar! (Tollarp)

Vardagsmat, lördagen den 3 februari – Fulltecknad (Kristianstaad)

Utematlagning, slutet av mars eller början av april – 2 platser kvar! (i närheten av Bromölla)Anmälan direkt till Anita Gunnarsson: 0767-63 84 48

Information

  • Datum:30 mars 2024
  • Tid:10.30–14.30
  • Plats: Bromölla
  • Kategori:Utomhus

Kontaktperson

Hitta hit

  • Bromölla
Visa plats på Google Maps