Utbildning/Kurs

FoodJams med lokala ekologiska baljväxter

Under fyra lördagar eller söndagar i januari och februari kommer vi att arrangera 3 timmars (inkl tid att äta) s.k. Pilot-versioner av Hemmahos-FoodJams, för att sprida kunskap och matglädje kring maträtter där ekologiska baljväxter ingår. När man deltagit vid ett tillfälle är man redo att själv ordna en liknande *FoodJam och på så sätt sätter […]
Datum och tid
13 jan, 2024 - 10 feb, 2024
10:00 - 13:00
Kontaktperson

Under fyra lördagar eller söndagar i januari och februari kommer vi att arrangera 3 timmars (inkl tid att äta) s.k. Pilot-versioner av Hemmahos-FoodJams, för att sprida kunskap och matglädje kring maträtter där ekologiska baljväxter ingår. När man deltagit vid ett tillfälle är man redo att själv ordna en liknande *FoodJam och på så sätt sätter vi igång en snöboll av FoodJams. En liten råvarukostnad kommer att tas ut som deltagaravgift. Alla som gör en intresseanmälan kommer att kontaktas för mer info om datum, tid och plats mm. Anmälan hos Studiefrämjandet.

*FoodJam är en utbildningsaktivitet där deltagarna under kort tid får tillgång till råvaror och lagar modern mat på ett visst tema.

Information

  • Datum:13 jan, 2024 - 10 feb, 2024
  • Tid:10:00 - 13:00
  • Medlemskap krävs:Nej
  • Arrangör:Naturskyddsföreningen i Kristianstad och Bromölla

Plats

Adress
  • Kristianstad

Kontaktperson