Bild: Shutterstock
Webbinarium

Funktionsnedsättning och cykling: Möjligheter för förbättring

Välkommen till ett webbinarium om inkluderande cykling, där forskaren Jonna Nyberg från VTI berättar om sin nya rapport: "Cykeln som möjliggörare – En kunskapsöversikt kring förutsättningar för personer med funktionsnedsättning att cykla".
Datum och tid
3 okt, 2023
18:00 - 19:30

Vi bjuder in dig – oavsett om du är medlem eller inte – till det här webbinariet. Tanken med seminariet är att belysa frågor om hur vi kan möjliggöra för personer med funktionsvariation att cykla, särskilt i våra städer. Vårt fokus är Stockholms län men du är välkommen oavsett var i landet du bor. Du behöver inte förbereda dig men fundera gärna innan över frågor och vad du själv känner kan förbättras.

Föreläsare: Forskaren Jonna Nyberg från Statens Väg- & Transportforskningsinstitut berättar om sin nya rapport på ämnet. Efter finns möjlighet att ställa frågor och diskutera.

Seminariet är gratis. Ingen föranmälan behövs. Det är ett online-event. Koppla upp dig vid 18:00 den 3 oktober på följande Zoom-länk: https://us06web.zoom.us/j/86210857165

Klicka gärna i Facebookevenemanget att du är intresserad eller tänkt gå, så vi får en föraning om intresset.

Webbinariet görs av Cykelgruppen. Cykelgruppen är en arbetsgrupp under Naturskyddsföreningen i Stockholms län och arbetar för att främja cykling och göra det enklare att välja cykeln som färdmedel.

 

 

 

Information

  • Datum:3 okt, 2023
  • Tid:18:00 - 19:30
  • Medlemskap krävs:Nej
  • Arrangör:Stockholms län

Plats

Adress
  • Stockholm

Kontaktperson