Bild: Rolf Harbom
Webinar

Levande skog – en hjärtefråga

Levande skogar är en hjärtefråga för Naturskyddsföreningen i Askersund som vill bjuda in alla intresserade till ett möte om skogen. Du får veta hur Askersunds kommun sköter sin skog idag och veta mer om planerna för att ta fram ett nytt Naturvårdsprogram för kommunen.
Datum och tid
14 feb, 2022
19:00 - 20:30
Kontaktperson
Anders Blomgren
andersblomgren@yahoo.se
0706624820

Levande skogar är en vision som Naturskyddsföreningen jobbar för i hela Sverige. 

Här i Askersund så vill Naturskyddsföreningen veta hur Askersunds kommun jobbar med skogsvård och har därför bjudit in representanter från Askersunds kommun till detta möte. 

 

Kommunen har ett naturvårdsprogram och har gjort en inventering av värdefull natur. Detta har resulterat i en skogsbruksplan. Vi kommer att få höra hur kommunen sköter sin skog (ca 400 ha) enligt denna plan. Mycket av kommunens skog är tätortsnära och berör därför många av invånarna i Askersunds kommun.

 

Vi har också bjudit in kommunekolog Per Karlsson Linderum, Samhällsbyggnad Sydnärke. Han kommer att berätta om vad som är på gång i Askersunds kommun när det gäller naturvård. Det planeras bland annat för ett nytt Naturvårdsprogram. 

 

Det kommer också att finnas möjlighet att ställa frågor.

 

Möte är online i Zoom den 14/2 kl 19 och är öppet för alla intresserade. En länk kommer att finnas här innan mötet startar.
Välkommen att vara med

Information

  • Datum:14 feb, 2022
  • Tid:19:00 - 20:30
  • Målgrupp:Alla
  • Medlemskap krävs:Nej
  • Arrangör:Naturskyddsföreningen i Askersund
  • Pris:Gratis

Kontaktperson

Bli först att gilla!