Utbildning/Kurs

Odlingsskurs med Lena Israelsson

Välkommen på en härlig heldags odlingskurs med författaren till ”Handbok för Köksträdgården”, tillika hedersmedlem i Naturskyddsföreningen. Det blir fokus på miljövänligt odlande och jordhälsa.  Samabete med Studiefrämjandet, Naturum, Kristianstad kommun. Följ arrangörernas kanaler för mer info. Dagen inleds kl 10 med en föreläsning av Tony Johansson som till vardags jobbar med trädgårdsdesign, trädgårdsrådgivning och som […]

Välkommen på en härlig heldags odlingskurs med författaren till "Handbok för Köksträdgården", tillika hedersmedlem i Naturskyddsföreningen. Det blir fokus på miljövänligt odlande och jordhälsa.  Samabete med Studiefrämjandet, Naturum, Kristianstad kommun. Följ arrangörernas kanaler för mer info.

Dagen inleds kl 10 med en föreläsning av Tony Johansson som till vardags jobbar med trädgårdsdesign, trädgårdsrådgivning och som poddare i trädgårdspodden Blommar det? Tony kommer bland annat att föreläsa om trädgårdskompost och gödsel. 

Efter lunch (kl 13-14.30) föreläser Lena Israelsson om jordhälsa, att skapa frisk jord i trädgården och hur vi kan odla i krukor utan att använda torv. Föreläsningen efterföljs av frågestund och fika. 

Lunch kommer gå att köpa på restaurangen på Naturum. Mer information om detta kommer att mejlas ut till deltagarne i början av april. 

OBS! Kursen har fått fel rubrik i Naturskyddsföreningens programblad!På Studiefrämjandets hemsida är rätt rubrik angiven: 

Jord- och trädgårdskompostkurs med föreläsning av Lena Israelsson

Anmälan senast 17/4 på Studiefrämjandets hemsida;

https://www.studieframjandet.se/skane-lan/gustav-arrangemang/kurser/2024/april/jord--och-tradgardskompostkurs-med-forelasning-av-lena-israelsson/

Information

  • Datum:20 april 2024
  • Tid:10.00–16.00
  • Plats:Naturumsvägen 2, 291 59 Kristianstad
  • Kategori:Inomhus

Kontaktperson

Hitta hit

  • Naturumsvägen 2
  • 291 59 Kristianstad
Visa plats på Google Maps