Bild: Robert O. Aakerman
Event

Politikerutfrågning om viktiga framtidsfrågor

OBS – anmälan behövs Kvällen ingår som en tjuvstart på Framtidsveckan (19-25/9) somgenomförs av föreningar, studieförbund och organisationer iKristianstads kommun. Vi ställer politikerna mot väggen med de viktigaste frågorna kringhållbarhet, omställning och klimat. Hur kommer partierna att agera föratt rädda vår framtid? Kvällen kommer att inledas med ett inspirerandeanförande av någon ickepolitiker. Förvissa dig om […]
Datum och tid
31 aug, 2022
18:00 - 20:30
Ort
Kristianstad
Kontaktperson
Anita Gunnarsson

0767 - 63 84 48

OBS - anmälan behövs

Kvällen ingår som en tjuvstart på Framtidsveckan (19-25/9) somgenomförs av föreningar, studieförbund och organisationer iKristianstads kommun.

Vi ställer politikerna mot väggen med de viktigaste frågorna kringhållbarhet, omställning och klimat. Hur kommer partierna att agera föratt rädda vår framtid? Kvällen kommer att inledas med ett inspirerandeanförande av någon ickepolitiker.

Förvissa dig om eventuella ändringar i programmet via vår hemsida.Arrangemanget är kostnadsfritt men för att försäkra dig om att få plats:anmäl dig på studieframjandet.se senast tisdagen den 30 augusti 2022.För att hitta evenemanget, tryck på sök kurser, evenemang &studiecirklar och skriv in Politikerutfrågning om viktiga framtidsfrågor.Först till kvarn. Även om du inte är föranmäld är du välkommen i mån avplats. Fika till självkostnadspris.

Information

  • Datum:31 aug, 2022
  • Tid:18:00 - 20:30
  • Målgrupp:Alla
  • Medlemskap krävs:Nej
  • Arrangör:Framtidsveckans organisationer, Naturskyddsföreningen i Kristianstad och Bromölla

Plats

Adress
  • Kristianstad
  • Östermalmskyrkans café, Lasarettsboulevarden 6, Kristianstad

Kontaktperson

Anmälan

Anges för aktiviteter som kräver medlemsskap.

Relaterade inlägg