Bild: Robert O. Aakerman
Event

Så kan du engagera dig!

Välkommen till digitala introt “Så kan du engagera dig!”30 minuter som ger dig som är medlem i Naturskyddsföreningen möjlighet att träffa kanslianställda, och andra intresserade medlemmar. Du får snabb överblick hur föreningen arbetar, inspirerande exempel och chans att reflektera kring vilket ideellt engagemang som skulle kunna passa dig, dina intressen och möjligheter.  Om du vill […]
Datum och tid
5 jun, 2023
19:00 - 19:30
Ort
Digitalt

Välkommen till digitala introt “Så kan du engagera dig!”30 minuter som ger dig som är medlem i Naturskyddsföreningen möjlighet att träffa kanslianställda, och andra intresserade medlemmar. Du får snabb överblick hur föreningen arbetar, inspirerande exempel och chans att reflektera kring vilket ideellt engagemang som skulle kunna passa dig, dina intressen och möjligheter. 

Om du vill så hjälper vi dig sedan att komma i kontakt med aktiva i föreningen. Vi som arrangerar är rikskansliets engagemangssavdelning. 

När? Måndag 5 juni klockan 19-19.30Var? Digitalt i Zoom - länk mejlas ut i bekräftelsemejlet.Introt är bara öppet för medlemmar.Anmäl dig via denna länk.

Information

  • Datum:5 jun, 2023
  • Tid:19:00 - 19:30
  • Medlemskap krävs:Ja
  • Arrangör:Svenska Naturskyddsföreningen

Plats

Adress
  • Digitalt

Kontaktperson