Möte

Spaning i dagsaktuell politik

Varmt välkommen till ett så kallat "spaningsmöte" med Naturskyddsföreningens ordförande Beatrice Rindevall och Karin Lexén, föreningens generalsekreterare. Detta är ett exklusivt möte för dig som är medlem i Naturskyddsföreningen. Beatrice och Karin ger under detta möte sina personliga reflektioner om aktuell politik. Under detta möte väljer Karin och Beatrice att lyfta några specifika temafrågor som är aktuella just nu. Vad är på agendan i de samtal föreningen har med politiska beslutsfattare? Hur påverkar den dagsaktuella politiska debatten föreningen?

Detta kommer bli vårens andra spaningsmöte. Beatrice och Karin utgår när de talar både från vad som händer i riksdagen och EU och i andra sammanhang som påverkar Naturskyddsföreningens arbete, så innehållet för mötet sätts nära inpå.

Det är också möjligt att ställa frågor i chatten till Beatrice och Karin, de fördjupar sig gärna i de ämnen som deltagarna tycker är viktiga.  

Välkommen!

Torsdag 7 mars, 2024

19:00 - 20:00

ANMÄLAN här nedanför

Anmäl dig före den 6 mars. 

Information

  • Datum:7 mars 2024
  • Tid:19.00–20.00
  • Plats: ONLINE Digitalt Möte
  • Kategori:Digitalt möte/aktivitet

Hitta hit

  • ONLINE Digitalt Möte

Anmälan

Anges för aktiviteter som kräver medlemsskap.
Ange eventuellt behov, önskemål eller ställ en fråga till arrangören

Naturskyddsföreningen följer Dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter och om vår integritetspolicy.