Vad finns på hyllan? Varför minskar eko och närproducerat i butiken?
Välkommen till ett interaktiv webbinarium med Åsa Domeij, hållbarhetschefen på Axfood där vi utforskar varför eko minskar i butiken.
Åsa Domeij, hållbarhetschef på Axfood, förklarar hur matbutiker navigerar i det svenska matsystemet och berättar hur förutsättningarna för ekologiskt och närodlad mat förändrats under hennes tid som hållbarhetschef.
Webbinaret består av både föreläsning och diskussioner. Du som deltagare får möjlighet att samtala med andra i mindre grupper och att ställa frågor till Åsa Domeij.
Detta är det fjärde webinariet i en serie som bjuder in gäster som är aktiva över hela landet att presentera sitt arbete. Varje webbinarie skapar möjlighet till att få frågor besvarade och skapa samtal tillsammans mellan gästande talare och deltagare.
Webbinarie-seriens syfte är att stödja en kunnig och kraftfull folkrörelse för omställning till trygga kretsloppsbaserade matsystem och odlingslandskap rustade för framtiden.