Bild: Robert O. Aakerman
Utbildning/Kurs

Valberedningskurs

Bli en bättre valberedare - vi bjuder både på kunskap och diskussioner med andra valberedare. Kursen är för dig som är valberedare för krets eller länsförbund inom Stockholms län.
Datum och tid
15 apr, 2023
09:30 - 15:30
Ort
Saltsjö-Boo

Valberedningen föreslår kandidater till styrelsen, och även revisorer, och har därmed en mycket viktig roll i föreningen. Under denna utbildning får du kunskap i hur du kan arbeta som valberedare, och du får möjlighet att diskutera med andra valberedningar inom Naturskyddsföreningen.

Inbjudna är Naturskyddsföreningens valberedningar för kretsar och länsförbund inom Stockholms län. Inbjudna är även valberedningar vissa i angränsande län (är du valberedare i ett län i Mälardalen men inte fått information om det, kan du kontakta Kristina Keyzer på Kansli Mälardalen).

Kursen ordnas ute i den fina miljön vid Tollare Folkhögskola. Kursledare är Rune Nilsson, som har långtida erfarenhet som lärare och av att hålla valberedningskurser.

 

Datum: Lördag 15 april.

Tid 9:30-15:30.

Plats: Tollare folkhögskola, Saltsjö-Boo i Stockholm.

Mat: Vi bjuder på lunch och fika (vegetariskt).

Kostnad: Gratis.

Anmälan: Anmälan är öppen till midnatt lördag 8 april, men anmäl dig gärna snart, så kan vi bättre avgöra intresset. Du kan anmäla dig även om du inte formellt är vald än, men avanmäl dig gärna om planen skulle ändras.

 

Hitta till Tollare folkhögskola:

Från Slussen, ta buss 414 eller 442 till Hedenströms väg. Exempelvis buss 442 som avgår från Slussen 8:58 och ankommer 9:15 vid hållplatsen Hedenströms väg. Gå 20 meter i bussens färdriktning. Ta höger och följ skyltarna till Tollare folkhögskola.

 

Kontakta oss om du har särskilda kostpreferenser (maten är lakto-ovo vegetarisk) eller om du har frågor: 070-344 52 70 eller jonatan.borling@naturskyddsforeningen.se.

Information

  • Datum:15 apr, 2023
  • Tid:09:30 - 15:30
  • Max antal deltagare:40
  • Medlemskap krävs:Ja
  • Arrangör:Stockholms län

Plats

Adress
  • Åhlbergs Väg, Saltsjö-Boo
  • Tollare folkhögskola

Kontaktperson

Anmälan

Anges för aktiviteter som kräver medlemsskap.
Bli först att gilla!