Möte

Välkommen till höstens havsträffar! Tema skyddat hav.

Välkommen till höstens havsträffar! Vi hoppas att ni laddat era blåa batterier under sommaren och vill göra oss sällskap på en havsträff med tema skyddat hav.
Datum och tid
4 okt, 2022
17:30 - 20:30
Ort
Göteborg
Kontaktperson
Mie Vogel
havsnatverket@naturskyddsforeningen.se

Vi på rikskansliet kommer dela med oss av vad vi jobbar med gällande marint områdesskydd och hur vi ska skydda våra hav på riktigt. Vi bjuder även in till samtal och diskussion om hur ni i nätverket och i kretsarna jobbar, vilka havsfrågor just du brinner för och hur vi kan arbeta tillsammans.

Dessutom vill vi väldigt gärna höra era förslag på nya skyddade områden, så tänk gärna lite innan träffen om du vet nåt kust- eller havsområde som borde skyddas! Vi kan då lyfta dessa områden i en nationell process som kommer att äga rum under hösten för att se vilka nya områden som behöver pekas ut som skyddade för att Sverige ska nå målet om att skydda 30% av den marina miljön.För att så många som möjligt ska kunna delta har vi beslutat om flera träffar, fyra fysiska träffar och en digital. 

Dela gärna med andra medlemmar i Naturskyddsföreningen, du behöver inte vara med i havsnätverket för att delta.Stockholm - 21 september (anmäl dig senast 18 september)Laholm - 3 oktober (anmäl dig senast 21 september)Göteborg - 4 oktober (anmäl dig senast 22 september)Västernorrlands län - mer info kommer snart!Digitalt - 25 oktober

Föranmälning krävs!

Här är länken till anmälan.

Välkommen!Tips: bor du långt ifrån men ändå vill vara med på plats kan du få reseersättning av oss!

Information

  • Datum:4 okt, 2022
  • Tid:17:30 - 20:30
  • Målgrupp:Alla
  • Medlemskap krävs:Nej
  • Arrangör:Naturskyddsföreningen i Göteborg
  • Pris:Gratis

Plats

Adress
  • Första Långgatan 28b, Göteborg

Kontaktperson