Konferens

Var med och forma föreningens framtidsstrategi

Torsdag 1 december träffas vi för att diskutera förslaget till nästkommande framtidsstrategi för Naturskyddsföreningen. Träffen är för dig som är medlem i föreningen i Stockholms län.
Ort
Stockholm
Kontaktperson
Jonatan Borling
jonatan.borling@naturskyddsforeningen.se
08-644 52 70

Naturskyddsföreningen har en framtidsstrategi som är vägledande för vilka frågor vi ska prioritera och vad vi ska uppnå. Riksstyrelsen har arbetat fram ett förslag på ny framtidsstrategi för åren 2024–2027, och efterfrågar synpunkter på den. Genom att ha gemensamma mål så kan vi bli tydligare och få större genomslag. Målen är styrande för riksföreningen, och vägledande för kretsar och länsförbund.

 

Torsdag 1 december möts vi för en regional träff på föreningens rikskansli på Åsögatan 115 i Stockholm. Där kan du som bor i Stockholms län lyfta och diskutera förslaget till nästkommande framtidsstrategi. Alla medlemmar är välkomna. Vi möts 18:00 och håller på till som längst 21:00.

 

Sista anmälningsdag har varit.

 

Vi bjuder på något enkelt att äta plus fika (båda veganska). Träffen är givetvis kostnadsfri. Mejla oss gärna om du har annan kostpreferens eller saker vi bör känna till: kansli.stockholm@naturskyddsforeningen.se

 

Har du inte möjlighet att delta fysiskt denna dag så sker även en digital träff för medlemmar i hela landet den 29 november.

 

Vi kommer att skicka ut riksstyrelsens förslag innan själva mötet så att du hinner läsa på. Bekanta dig gärna med den innevarande framtidsstrategin (2019-2023) här under tiden: https://www.naturskyddsforeningen.se/artiklar/naturskyddsforeningens-framtidsstrategi-2019-2022/

 

Vi hoppas att du kommer för att prata om detta spännande arbete med att föra föreningens frågor framåt.

Information

  • Datum:1 dec, 2022
  • Tid:18:00 - 21:00
  • Max antal deltagare:80
  • Medlemskap krävs:Ja
  • Arrangör:Stockholms län
  • Pris:Gratis

Plats

Adress
  • Åsögatan 115, Stockholm
  • Naturskyddsföreningens rikskansli

Kontaktperson

Bli först att gilla!