Företag

Årets bok 2023:
Viktigt på riktigt

Välkommen att beställa årets bok Viktigt på riktigt av influeraren Therése Lindgren.

Viktigt på riktigt

I årets bok Viktigt på riktigt får vi följa Therése Lindgren, en av Sveriges största influerare i hennes strävan att leva mer hållbart. 

Influeraren Therése Lindgren strävar efter att leva ett liv som är mer skonsamt för vår planet, men vad kan en ensam människa göra? Går det att leva mer hållbart? Spelar det ens någon roll? Svaret är JA! I Viktigt på riktigt får du ta del av Therése bästa tips och personliga funderingar kring de utmaningar hon ställs inför. Dessutom innehåller boken faktatexter skrivna av Naturskyddsföreningens experter som förklarar hur sättet vi äter, köper, reser och bor påverkar ekosystemet, den biologisk mångfalden och klimatet.  

Therése Lindgren är en framstående svensk youtubare och författare. Hon har varit banbrytande med sitt öppna sätt att prata och skriva om psykisk ohälsa, kombinera humor med allvar och prata om ämnen som skönhet, djurrätt, veganism. Hennes böcker har toppat försäljningslistor, hon har skapat hållbarhetskriterier för influencer-samarbeten och hon hade en serie på sin Youtubekanal där hon intervjuade partiledarna inför valet 2022. 

Ja tack, vi vill beställa årets bok! 

Fyll i uppgifterna som gäller för er företagsbeställning här nedanför. Bra att veta: 

  • Förväntad leverans vecka 45.
  • 5–25 st böcker: 220 kr exkl. moms och frakt (Vill ni beställa 5 böcker eller färre hänvisar vi till vår webbutik). 
  • 26+ st böcker: 210 kr exkl. moms och frakt. (Bokmoms ligger på 6 procent) 
  • Vi skickar böckerna mot faktura med 20 dagars betaldatum så det ska vara enkelt att göra beställningen. 
  • Porto tillkommer på beställningen och läggs på fakturan. Pris varierar beroende på fraktsätt. 
  • Har ni några speciella önskemål, fyll i dem i meddelandefältet på nästa sida.

När du lämnat dina uppgifter kommer de att behandlas av Naturskyddsföreningen. Du har rätt till information om hur dina personuppgifter behandlas och kan läsa mer om det här.