Årsstämman

Vi satsar på omställning

12 april 2021 Måndag 18:00 Mariestad Mariestad Hållbar konsumtion, Klimat, energi, Skola, Hav och vatten, Jordbruk och mat, Miljögifter, Skog och naturvård, Globalt arbete, Miljörätt

Vi i styrelsen har avvaktat i det längsta för att försöka ha en någorlunda normal årsstämma, men vi anpassar oss till pandemins restriktioner och kombinerar Persgården i Karleby med ett digitalt möte (via Zoom). Därmed kan vi begränsa närvaron i Persgården till 8 personer varav 2 platser går till styrelsen för att ordna uppkoppling till det digitala mötet med dator, projektorduk och högtalare i Persgårdens lada, så att alla närvarande deltar i det digitala mötet via den gemensamma utrustningen. Det blir alltså inomhus, men vi har munskydd och handsprit samt håller 2 m avstånd i vädrad lokal. Toalett finns, som spritas mellan varje besök. Ladan är andra byggnaden från höger på bilden (se även karta).

För dem som inte kan delta digitalt på egen hand kan vi tyvärr inte ordna garanterad plats i Persgården. Därför uppmanar vi alla som kan att delta digitalt från annan plats – anmäl er via mejl till mariestad@naturskyddsforeningen.se senast på måndag kl 13 för att få Zoom-länk. På söndag morgon kommer alla möteshandlingar att finnas på hemsidan under menyvalet Dokument.

På dagordningen har vi bland annat Omställning - Kraftsamling och Riksföreningens arbetsområden.

(Motioner kunde skickas till Jan Bertilsson senast 2021-01-31 med post eller mejl)