Det kan din kommun göra för klimatet

Om vi ska kunna begränsa klimatförändringarna så krävs det stora förändringar – på alla samhällsnivåer. Lokala initiativ är i många fall avgörande för att vi ska lyckas. Var med på Naturskyddsföreningens digitala workshop om hur en kommun kan bidra till klimatomställningen.

3 november 2020 Tisdag 18:30 - 20:00 Söderhamn Söderhamn Hållbar konsumtion, Klimat, energi

Om vi ska kunna begränsa klimatförändringarna så krävs det stora förändringar – på alla samhällsnivåer. Lokala initiativ är i många fall avgörande för att vi ska lyckas. Var med på Naturskyddsföreningens digitala workshop om hur en kommun kan bidra till klimatomställningen. Vi ger tio tips på konkreta frågor där en kommun kan göra väldigt stor skillnad.

Anders Friström, klimatutredare och samordnare för Klimatnätverket på Naturskyddsföreningen, leder den digitala workshoppen. Han kommer också ge exempel på hur olika kommuner redan nu arbetar med klimatfrågan.
Workshoppen inleds med en föreläsning, som följs av en frågestund med möjlighet för deltagarna att berätta om egna exempel på hur kretsar och kommuner arbetar för att minska klimatpåverkan. Fokus kommer att ligga på Ljusdal, Söderhamn och andra kommuner i Hälsingland men du måste inte bo där för att delta.

Välkommen med din anmälan senast 30 oktober via denna länk:https://naturskyddsforeningen.wufoo.com/forms/z4yxqdr1rvpvvz/