Digitalt öppet hus med Naturskyddsföreningens rikskansli

Funderar du på hur din krets kan nå ut till fler? Vill du bolla idéer till en projektbidragsansökan? Eller kanske vill du engagera dig lokalt i Naturskyddsföreningen men vet inte hur du hittar rätt? Mellan klockan 12.00-19.00 den 26 januari kan du koppla upp dig på Zoom för att prata om det här och mycket annat med olika medarbetare på rikskansliet!

26 januari 2021 Tisdag 12:00 - 19:00 Zoom (digitalt) Naturskyddsföreningen riks Hållbar konsumtion, Klimat, energi, Skola, Hav och vatten, Jordbruk och mat, Miljögifter, Skog och naturvård, Globalt arbete, Miljörätt

I en digital lobby i verktyget Zoom träffar du en värd som hjälper dig vidare till ett enskilt digitalt rum där du får träffa någon av rikskansliets medarbetare i ett videomöte och få personlig hjälp och stöd, möjlighet att bolla idéer tillsammans eller få svar på frågor och liknande. Kanske har du en idé till ett projekt som du vill utveckla, eller få hjälp att jobba med tillgänglighet och att engagera nya? Den här gången finns även möjlighet att få stöd kring politisk påverkan, arbete inför valet 2022, kampanjer, webben och vissa IT-frågor som till exempel digitala möten. (Texten uppdateras löpande med fler områden.)

Om det skulle bli kö för att prata om en viss fråga finns det möjlighet att prata med värden så hjälper hen dig att boka in en tid istället, och om du är upptagen under just denna dag kan du förstås höra av dig till rikskansliet precis som vanligt genom kontaktuppgifter här på hemsidan.

Hur deltar jag?
Eventet är endast öppet för dig som är medlem i Naturskyddsföreningen.

Du deltar genom verktyget Zoom på följande länk:
https://zoom.us/j/99378485985

Om du inte har använt Zoom förut så behöver du ladda ner det till din dator, surfplatta eller mobil. Detta sker automatiskt när du klickar på länken ovan, men du kan även ladda ner Zoom manuellt på https://zoom.us/download. Fram till en timme innan det öppna huset börjar kan du kontakta wiebke.steinfeld@naturskyddsforeningen.se om du behöver support.

Kommande digitala öppna hus 2021:
13 april
31 augusti
23 november

Frågor eller särskilda önskemål kring något du vill prata med oss om? Mejla till verksamhetsutvecklare Wiebke Steinfeld, wiebke.steinfeld@naturskyddsforeningen.se.

Hoppas vi ses!