Energiomställning i Sverige - 27 oktober

27 oktober 2020 Tisdag 18:30 - 20:00 Digitalt Gävleborg länsförbund Klimat, energi

Kl 18.30-20 med möjlighet att komma in och testa tekniken redan från 18. Verktyget är Teams eller Zoom. 

Energiomställningen i Sverige med Kristina Östman

Var med på Naturskyddsföreningens digitala workshop om energiomställningen. Den 27 oktober bjuder Naturskyddsföreningen i Söderhamn och Ljusdal in till en digital workshop om framtidens energiomställning. Vi vet att alla fossila bränslen måste fasas ut så snabbt som möjligt. Vi vet också att det går, och att det kräver politiska beslut. Under workshoppen tittar vi på lösningar, samtidigt som vi reder ut några av de största frågetecknen. För hur ska energin räcka, och vad gör vi när det inte blåser? Det och mycket annat kommer Kristina Östman, energisakkunnig på Naturskyddsföreningen, prata om.

Föreläsningen baseras på rapporten Fossilfritt, förnybart, flexibelt – framtidens hållbara energisystem som släpptes av Naturskyddsföreningen hösten 2019. Efter den inledande presentationen kommer det finnas möjligheter att ställa frågor, både om omställningen i stort och utmaningarna och möjligheterna i Hälsingland specifikt.

Anmäl dig till workshoppen här: https://naturskyddsforeningen.wufoo.com/forms/ztyr4d70gda7dw/

Workshoppen kommer att hållas via mötesverktyget Teams. Mötesinbjudan skickar vi dig via mejl dagarna innan.

Den här digitala workshoppen är en av tre inom Naturskyddsföreningens kampanj “Fossilbefria Sverige”. Här kan ni läsa mer om de digitala workshopparna:

https://www.naturskyddsforeningen.se/vad-vi-gor/fossilbefria-sverige/digitala-workshoppar