Föreningsutbildning "Från idé till handling"

Varmt välkommen till denna utvecklande heldag för ideellt engagerade i Naturskyddsföreningens kretsar i Västerbottens län. Vi bjuder in alla som är aktivt engagerade i en lokal kretsverksamhet eller som har ett intresse av att bli mer delaktiga i kretsens arbete och aktiviteter.

18 november 2018 Söndag 09:00 - 17:00 Umeå Västerbotten länsförbund Hållbar konsumtion, Klimat, energi, Miljögifter, Skog och naturvård

Utbildningen har ett praktiskt fokus med temat att gå “Från idé till handling”. Dagen riktar sig till dig som vill bli, eller redan är engagerad i en lokal krets.

Under dagen varvar vi teoripass med samtal och övningar, vi går bland annat igenom:

• Naturskyddsföreningens organisation och roll i samhället
• Praktiskt arbete och strategisk planering – olika resurser, olika behov
• Om vikten av att känna till nuläget och sin hembygd, utvecklingsområden och prioriteringar
• Effektiva metoder för att komma till handling med resultat
• Sätt att utveckla och jobba i, och tillsammans med arbetsgrupper och nätverk

Inbjudan och mer information finns att läsa på följande sida: https://vasterbotten.naturskyddsforeningen.se/2018/09/28/foreningsutbildning-fran-ide-till-handling-en-heldag-for-medlemmar-18-november/ 

Datum och tid: Söndag 18 november kl 09.00-17.00
Plats: Umeå Folkets Hus

Värd för arrangemanget är Naturskyddsföreningens lokala krets i Umeå, Nordmaling och Vännäs.

För dig som även är med på lördagen börjar vi med en kort introduktion direkt efter kretskonferensen 17/11 kl 16.15-17.00. Gemensam middag kl 18.00-20.00.

Utbildningsdagen är kostnadsfri, lunch och fika ingår, samt middag på lördagen. För dig som deltar på lördagens kretskonferens och behöver övernattning ordnar kansliet bokning av boende lördag-söndag.

Kontakta din krets för att få information om samåkning eller om du vill söka bidrag för reskostnader. För kretsar med färre än 500 medlemmar ersätter länsförbundet resekostnader och övernattning/frukost för två personer per krets. För kretsar med fler än 500 medlemmar står kretsen själv för resekostnader och övernattning/frukost.

Skicka in din anmälan senast 4 november via följande webbformulär: https://goo.gl/forms/rOphlIyEUoXMlVg92 

Varmt välkommen!

För frågor kontakta Natalie Toft på regionala kansliet, tel. 076-143 95 44 eller e-post kansli.vasterbotten@naturskyddsforeningen.se