Kretsråd

Välkomna på höstens kretsråd

18 november 2018 Söndag 13:00 - 16:00 Naturskyddsföreningen i Skånes kansli i Lund Skåne länsförbund Hållbar konsumtion, Klimat, energi, Skola, Hav och vatten, Jordbruk och mat, Miljögifter, Skog och naturvård, Globalt arbete, Miljörätt

Välkomna på höstens kretsråd

Som vanligt blir det tillfälle att mingla och träffa företrädare för övriga Skånekretsar liksom länsförbundets styrelse. Viktiga frågor att diskutera är läget i olika kretsar, där vi uppmärksammar att både Staffanstorp och Höör ser ut att få en nystart efter att ha varit i ett besvärligt läge. Hur gick det till? Vi ser på hur man gör för att få in nya ledamöter i kretsens styrelse. Anmäl gärna andra frågor som ni vill ta upp! 
 
Varje krets får skicka en eller flera representanter till kretsrådet. Det behöver inte vara styrelseledamöter, utan kretsstyrelsen kan utse även andra föreningsmedlemmar att delta i kretsrådet. Det kan vara ett sätt att locka in någon som vill vara aktiv men inte sitta i styrelsen.
 
Välkomna till Lund, Naturskyddsföreningen i Skånes kansli, Nils Bjelkegatan 4B över gården, söndag 18 november klockan 13-16. Anmäl gärna antal deltagare några dagar i förväg till så att vi kan planera fikat.