Kretsstämma den 11 juni kl. 18.00 vid Naturinfo

Kreststämma i Järfälla, utomhus oberoende väder

Plats: vid Naturinfo, norra paviljongen till Görvälns slott

Dag: torsdagen den 11 juni

Tid: kl. 18.00

11 juni 2020 Torsdag 18:00 Järfälla Järfälla Hållbar konsumtion

Kreststämma i Järfälla, utomhus oberoende väder

Plats: vid Naturinfo, norra paviljongen till Görvälns slott

Dag: torsdagen den 11 juni

Tid: kl. 18.00

Vi hoppas nu kunna genomföra den kretsstämma som var planerad till den 23 mars men som blev inställd på grund av pandemin. Vi tar nu ett nytt och djärvt grepp genom att hålla stämman utomhus. Antingen vi får en ljum solig kväll eller om vi har otur får vi regn. Men vi räknar med en relativt snabb procedur. Vi har inte så mycket sittplatser vid Naturinfo, så om du har möjlighet ta med en pall eller enkel fällstol. Vi ska försöka ordna med högtalare.

Styrelsen trycker ut ett begränsat antal av stämmohandlingarna. Du hittar stämmohandlingarna på www.jarfalla.naturskyddsforeningen.se
under rubriken - Kretsstämma 11 juni.

På grund av pandemin bjuder vi inte på fika utan hoppas att ni ska möta upp till höstens medlemsträff som kompensation, se årets program. Den planerade föreläsning om invasiva främmande arter på den ordinarie stämman ersätts med en miniutställning i samma ämne.

Officiell kallelse har gått ut till de medlemmar vars e-post vi har, men vi har även annonserat i JärfällaDirekt. Genom tidningen, som går ut till 35 000 hushåll i Järfälla, bör vi även nå övriga medlemmar.

Välkommen
Styrelsen