Kurs om Artportalen

Vi friskar upp minnet – för oss som var med på kursen i våras. Du som inte var med eller är nybörjare är också välkommen!

28 oktober 2018 Söndag 10:00 Sandviken Gävleborg länsförbund Skog och naturvård

Gunnar Andersson lär dig att lägga in arter du hittat i naturen på http://www.artportalen.se 

Artportalen är ett viktigt instrument där alla kan gå in och se vad som växer på olika ställen. Den är också ett verktyg där skogsbolag och skogsstyrelsen går in för att kolla hur läget är. Kom och lär dig och bidra i arbetet! Det är roligt att göra det tillsammans.

Ta med bärbar dator eller ”platta” om du har. Wifi finns på Studiefrämjandet så att vi kommer ut på nätet. Vi kan också se gemensamt via en kanon. Ta gärna med koordinat på någon växt som du vill lägga in och digitalt foto om du har. 

Tid och plats: Studiefrämjandet i Sandviken, källarlokalen med ingång från gaveln på Barrsätragatan 25, söndag den 28 oktober kl.10 – 15.

Gratis deltagande förutom lunch som vi bekostar själva. Vi kan ta med lunch och vi får hålla till en trappa upp med den. Tillgång till mikro finns. Stan är nära om någon vill handla.

Anmälan senast 25 okt till Studiefrämjandet via https://www.studieframjandet.se/gavleborgs-lan/gustav-arrangemang/kurser/2018/oktober/lar-dig-mer-om-hur-du-anvander-artportalen/

Kom ihåg att kryssa i om du godkänner utskick av dig som deltagare i förväg – så kan vi sen själva hitta människor att samåka med.

Kursen görs i samarbete med Studiefrämjandet.