Länsstämma 2018 för Naturskyddsföreningen i Bohuslän på Marstrands Havshotell

Kom till Koön och Marstrands havshotell. Delta i sedvanliga årsmötesförhandlingar, fika och ät lunch, lyssna på Lars Jacobsson som berättar om det utvidagde Natrureservatet Marstrand. Och följ med Kåre Ström och Lars Petersson i Kungälvskretsen på en guidad vandring på Södra Koön, ett område i reservatet med mycket stora naturvärden. Om du vill ha lunch måste Boel Lanne få din anmälan senast måndag 16 april.

21 april 2018 Lördag 09:00 - 14:30 Kungälv Kungälv Hav och fiske, Skog och naturvård

Program:

Kl 9:30 Fikabuffe på Marstrands havshotell
Kl 10 Lars Jacobsson från Västkuststiftelsen berättar om det utvidgade naturreservatet Marstrand. Lars kommer fokusera på praktiska åtgärder i naturen som utförs i samband med att detta reservat bildas.
Kl 11 Årsmötesförhandlingar
kl 12 Lunch. Det kommer finnas lunchpaket till alla som föranmält sig. Om vädret är dåligt äter vi inomhus annars tar vi med maten ut i naturen.
Ca 13- Guidad vandring i reservatet Södra Koön. Kungälvskretsen visar oss det finaste av reservatet.

För att delta i själva stämman behöver man inte anmäla sig i förväg. Men, om du vill ha lunch måste vi ha din anmälan senast måndag 16 april.
Boel Lanne via boel.lanne[at]naturskyddsforeningen.se
Eller sms till 070 235 1926

Marstrands havshotell når man lätt med kollektivtrafik vilket tar en timme från Göteborgs Central. Se Reseplaneraren Västtrafik. Ange att du ska till Marstrands Havshotell.