Omställning Workshop

Skellefteå Naturskyddsförenings omställningsgrupp ordnar en Workshop på Magasinsgränd 3 (Studiefrämjandets lokaler) Arrangemanget är GRATIS. Kursledare är Maria Nilsson Borgstedt.
Vi lär oss att återbruka trasiga kläder, med nål, tråd och symaskin. Ta med Dig ett klädesplagg som du kan laga vid detta tillfälle.
Kom och träffa oss i omställningsgruppen. Vi har som gemensamt intresse att försöka få ett fossilfritt liv samt att värna om miljö och natur, klimat och biologisk mångfald. Genom våra olika projekt samt erfarenheter, både såna vi har och såna vi skaffar oss längs vägen, vill vi även inspirera samt bli inspirerade av andra människor i vårt samhälle. Vi strävar efter att göra hållbara val som i slutändan ska leda fram till omställning i livet, där både yttre och inre miljö är i fokus.
När vi träffas får Du veta mer om vad vi gör. Du får också chansen att lära dig enklare sätt att laga och sy om kläder med olika material.

22 november 2020 Söndag 13:00 - 16:00 Skellefteå Skellefteå Hållbar konsumtion, Klimat, energi

På grund av det läge med Corona som vi alla befinner oss i så måste vi begränsa antalet i lokalen. Det betyder att Du måste anmäla dig. På länken nedan får Du mer information. Klicka på den.
Workshopen är gratis och vi bjuder på fika.