Persbackaslåtter med slåttermiddag

Varmt välkommen på den årliga lieslåttern med middag i Perbacka! Persbacka är ett nybygge på norra sidan av älven mellan Jokkmokk och Vuollerim. Ängen har slagits 30 år i rad av kretsen.

15 augusti 2020 Lördag 10:00 - 18:00 Jokkmokk Jokkmokk Skog och naturvård

Varmt välkommen på den årliga lieslåttern med middag i Perbacka! Persbacka är ett nybygge på norra sidan av älven mellan Jokkmokk och Vuollerim. Här har ängen har slagits 30 år i rad av kretsen. 

Inga förkunskaper krävs. Har du lie och räfsa ta gärna med. För övriga finns att låna. Vi bjuder på lunch och middag. Ta med dig egen kåsa, tallrik och bestick till middagen. Vi samlas i Jokkmokk på Västra skolans parkering och i Vuollerim utanför Folkets hus kl 10 för att färdas gemensamt. Hör gärna av dig i förväg till Ida Jansson på 073-649 81 47 eller ida.lo.jansson@gmail.com om du planerar att komma så kan vi lättare organisera mat och eventuell samåkning. 

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och tänker på att hålla avstånd till varandra. Vi tillhandahåller handsprit. Självklart kommer vi symptomfria och undviker att samåka fulla bilar.