Så får du en levande trädgård

Naturskyddsföreningen i Perstorp sätter vilda pollinatörer i fokus i år. Tillsammans med Naturskyddsföreningens rikskansli och regionskansliet i Skåne organiserar vi några digitala föredrag som ger insikt om varför vi måste hjälpa våra vilda pollinatörer och hur vi kan göra det. “Så får du en levande trädgård” är ämnet för nästa föredrag.

5 maj 2021 Onsdag 19:00 - 20:30 Digitalt zoom-föredrag Perstorp Jordbruk och mat, Miljögifter, Skog och naturvård

Naturskyddsföreningen i Perstorp sätter vilda pollinatörer i fokus i år. Det gör vi med föreläsningar, informationskampanjer och genomförandet av ett LONA-pollineringsprojekt i samarbete med Perstorps kommun.

Onsdag 5 maj, klockan 19.00, kan du vara med på ett föredrag av Christel Kvant med titeln “Så får du en levande trädgård

”Din trädgård kan göra skillnad för den biologiska mångfalden! Lär dig hur du gör för att din trädgård ska ge mat och skydd åt vildbin och andra invånare – hela säsongen. Vi pratar om vilka växter som är matnyttiga – och vilka som inte är det.”

Christel Kvant är författare till många trädgårdsböcker, bland annat Vår Trädgårdsbok, Trädgårdens Rum och Trädets tid. Krönikör i tidningen Trädgårdsliv och Ordförande för Naturskyddsföreningen i Helsingborg.

Det digitala föredraget börjar klockan 19.00 och sker med hjälp av verktyget Zoom. Dagen innan skickar vi zoom-länken (som behövs för att vara med) till alla som har anmält sig.

Du kan anmäla dig genom att skicka ett meddelande till perstorp@naturskyddsforeningen.se.

Du som anmäler dig på onsdag (5/5) får tillskickat zoom-länken efter vi har läst ditt meddelande. Du kan göra en sen anmälan till omkring klockan 18.00 på onsdag.