Skog ♡ Klimat – allt du vill veta

Skogen spelar en viktig roll för klimatet – men på vilket sätt egentligen? Är biobränsle en klimatlösning eller ett klimatproblem? Vad är kopplingen mellan klimat och biologisk mångfald?

7 december 2020 Måndag 18:30 - 19:30 Stockholm Stockholm länsförbund Skog och naturvård

Skog Klimat – allt du vill veta

Skogen spelar en viktig roll för klimatet  men på vilket sätt egentligen? Är biobränsle en klimatlösning eller ett klimatproblem? Vad är kopplingen mellan klimat och biologisk mångfald?

Efter det stora intresset för förra webbinariet kör vi på nytt! Välkommen till ett lärorikt webbinarium om den svenska skogen och det svenska skogsbruket! Naturskyddsföreningens expert Otto Bruun inleder med en föreläsning om dessa viktiga frågor. Du får ta del av fakta, verktyg för påverkan och kopplingar till lokala erfarenheter och insatser inom Stockholms län. Fältbiologerna visar också en exklusiv trailer från den nya filmen "Om skogen" av Helion film.

Eventet är helt digitalt och gratis. Det passar både dig som kan mycket, lite eller inget. Ett tillfälle att mötas oavsett om du är intresserad av klimat, skog eller bara är lite nyfiken. Som deltagare behöver du inte prata och delta aktivt om du inte vill. Omslagsbild: Ida Olsson, @iskogochmark

 Anmäl dig här så får du en länk dagen innan för att kunna ansluta dig!