Styrelseutbildning - Styrelsestart!

Västerbottens länsförbund bjuder in till en utbildningshelg för kretsstyrelsemedlemmar och valberedningar.

7 april 2018 Lördag 16:30 - Söndag 17:00 Skellefteå Västerbotten länsförbund Hållbar konsumtion, Klimat, energi och transporter, Skola, Hav och fiske, Jordbruk och mat, Miljögifter, Skog och naturvård, Globalt arbete, Miljörätt

Varmt välkommen till Naturskyddsföreningen i Västerbottens styrelseutbildning för kretsstyrelsemedlemmar och valberedningar, lördag 7/4 - söndag 8/4 i Skellefteå.

Utbildningen har tillkommit efter önskemål från länets kretsar om en insats med syfte att utvecklas i rollen som förtroendevald i föreningen samt att få en fördjupad förståelse för hur kretsstyrelser aktivt kan arbeta för att engagera kretsens medlemmar och på så sätt bidra till en stark och levande folkrörelse.

Kursdagen riktar sig lika mycket till dig som är ny styrelseaktiv med ingen eller mindre tidigare erfarenhet, som till dig med stor kunskap och mångårig erfarenhet av styrelsearbete.

Tider: Start lördag 7 april kl 16.30, avslut söndag 8 april ca kl 17.00. Övernattning på Stiftsgårdens vandrarhem.

Plats: Stiftsgården, Brännavägen 25, 931 44 Skellefteå
Klicka här för att se karta och vägbeskrivning.

Utbildningen är kostnadsfri och länsförbundet bjuder på middag lördag kväll samt lunch och fika på söndagen.

Deltagare från kretsar med mindre än 1000 medlemmar får kostnaden för resa och övernattning/frukost betald av länsförbundet. Deltagare från kretsar med fler än 1000 medlemmar står själva för resa och övernattning/frukost.

Anmälan senast 23 mars via följande webbformulär:
https://goo.gl/forms/R3hYqh8yEPRyX8Ut1

För frågor välkommen att kontakta Natalie Toft på regionala kansliet på tel. 076-143 95 44 eller e-post kansli.vasterbotten@naturskyddsforeningen.se.