TESTAMENTE

Få hjälp med att skriva ditt testamente

Att skriva testamente kan kännas svårt och komplicerat. Det behöver det inte vara. Vi samarbetar med flera juristfirmor som erbjuder hjälp att skriva testamente och som säkerställer att ditt testamente blir korrekt i juridisk mening.

Juridiska tjänster som erbjuder hjälp att skriva testamente

Att ge en gåva till Naturskyddsföreningen via ditt testamente behöver inte alls vara komplicerat. Vi erbjuder juridiska tjänster i samarbete med Lawly, Lavendla och Familjens jurist som hjälper till att säkerställa att ditt testamente är entydigt och korrekt i juridisk mening.

Som medlem och givare i Naturskyddsföreningen får du rabatt på rådgivningen. Kontakta oss för att få din rabattkod, du hittar kontaktuppgifter längre ner under "Kontakta oss".

Lawly

Lawly är jurister specialiserade på testamenten och avtal, med digitaliserade tjänster. Genom Naturskyddsföreningens samarbete med Lawly kan du enkelt upprätta ditt testamente helt gratis genom deras digitala tjänst.

Du svarar på ett 20-tal frågor om dig och hur du vill att ditt arv ska fördelas. Baserat på dina svar skapas ett personligt anpassat testamente. Lawly hjälper dig om du vill prata med en jurist om ditt testamente. Du kan också få hjälp att förvara ditt testamente.

Har du några frågor om erbjudandet eller hur den digitala tjänsten fungerar hör av dig till Lawly på telefon 08-515 11 291 eller via deras hemsida.

Familjens jurist

Familjens Jurist är Sveriges största jurisbyrå inom familjejuridik. Som medlem i Naturskyddsföreningens får du rabatt när du upprättar ett testamente med en jurist.

Lavendla Juridik

Lavendla Juridik erbjuder juristhjälp i ett brett perspektiv, och du väljer själv om du vill ett fysiskt möte, telefonsamtal eller digitalt videomöte. Genom samarbete med Naturskyddsföreningen så har du rabatt och ett fast pris för att skriva testamente.

Kontakta oss för frågor om testamenten

Funderar du på att testamentera en gåva till Naturskyddsföreningen och vill veta mer? Varmt välkommen att kontakta Marie-Louise Berzén, ansvarig för testamenten och stora gåvor:

Marie-Louise Berzén
Telefonnummer: 070-754 0995
E-post: marie-louise.berzen@naturskyddsforeningen.se

Du kan även lämna dina uppgifter i vårt kontaktformulär så hör vi av oss.

Många frågor kan dyka upp när det kommer till att skriva sitt testamente, därför har vi tagit fram en vägledning som ger dig information om vad som är viktigt att tänka på.