Årets bok 2023: Viktigt på riktigt

I årets bok Viktigt på riktigt får vi följa Therése Lindgren, en av Sveriges största influerare i hennes strävan att leva mer hållbart. 

Influeraren Therése Lindgren strävar efter att leva ett liv som är mer skonsamt för vår planet, men vad kan en ensam människa göra? Går det att leva mer hållbart? Spelar det ens någon roll? Svaret är JA! I Viktigt på riktigt får du ta del av Therése bästa tips och personliga funderingar kring de utmaningar hon ställs inför. Dessutom innehåller boken faktatexter skrivna av Naturskyddsföreningens experter som förklarar hur sättet vi äter, köper, reser och bor påverkar ekosystemet, den biologisk mångfalden och klimatet.  

Ingen människa löser ensam klimatkrisen, men det finns många saker du kan göra. Therése delar med sig av sina bästa tips och berättar personligt om de utmaningar hon själv ställs inför. 

Viktigt på riktigt är årets bok 2023 

Varje år ger Naturskyddsföreningen i samarbete med Bonnier Fakta ut en ny bok om aktuella och inspirerande ämnen inom miljö och natur. Vårt medlemspris för boken är 229 kr (ord. pris 279 kr). 

NGYXIWSJZes poster image

Om författaren 

Therése Lindgren är en framstående svensk youtubare och författare. Hon har varit banbrytande med sitt öppna sätt att prata och skriva om psykisk ohälsa, kombinera humor med allvar och prata om ämnen som skönhet, djurrätt, veganism. Hennes böcker har toppat försäljningslistor, hon har skapat hållbarhetskriterier för influencer-samarbeten och hon hade en serie på sin Youtubekanal där hon intervjuade partiledarna inför valet 2022. 

Naturskyddsföreningens generalsekreterare Karin Lexén och influensern och författaren Therése Lindgren.

Vill du beställa boken till din krets eller länsförbund?

Som krets och länsförbund kan ni beställa boken till ett förmånligt pris. Perfekt som pris i tävlingar, för workshops eller att sälja på evenemang.

Vill ditt företag beställa boken? 

Som företag kan ni beställa flera exemplar av boken till ett förmånligt pris. Viktigt på riktigt är en perfekt julklapp till både medarbetare och kunder. 

Om recensionsexemplar 

Är du bloggare eller journalist och är intresserad av att recensera boken? Mejla din intresseanmälan till press@bonnierforlagen.se (Bonnier förbehåller sig rätten att neka recensionsexemplar). 

Bli medlem i Sveriges största miljöorganisation

Var med i kampen för en friskare natur och starkare miljöpolitik och få den prisbelönta tidningen Sveriges Natur fem gånger om året.

Bli medlem idag
Gillas av 1

Relaterat innehåll