du har ett val

Agera för framtiden du drömmer om

Läget för vår planet är akut. Låt oss sätta press på makthavare och verka för en rättvis omställning inför valet 2022.

Tänk långt. Agera nu.

Kräv en bättre miljöpolitik!

av 12 000 underskrifter

Hjälp oss att höja rösten för klimat och natur. Låt politikerna veta att vi är redo för konkreta åtgärder och modiga beslut.

Namnunderskrifterna kommer lämnas över som en del av vårt startpaket till den nyvalda riksdagen och regeringen efter valet, där även våra granskningar och förslag på viktiga åtgärder inom miljöområdet finns med. 

Skriv under så får du även uppdateringar, material att dela och tips på aktiviteter att göra inför valet. Allt du behöver för att bli valambassadör.

Ja, jag skriver under för en tuffare miljöpolitik:

Skicka
val, politik, rösta

Val i Sverige 2022

Vi står inför ett vägskäl. Vi kan välja att begränsa klimatkrisen och förlusten av biologisk mångfald. Men beslutet måste tas idag och inte i framtiden.

11 september 2022 är det val i Sverige. Då är det upp till oss att välja vilka som ska styra landet de kommande fyra åren. Ett oerhört viktigt tidsfönster för våra chanser att vända utvecklingen. Du som röstar i riksdagsvalet kan påverka utgången.

Ge en gåva

Med ditt stöd kan vi slå larm, komma med hållbara lösningar och pusha makthavare att agera för en bättre miljö. Varje gåva räknas!

Slutspurt inför valet:
27 augusti-11 september

Tillsammans hjälps vi åt att lyfta klimat, natur och miljö inför valet, genom fysiska och digitala aktiviteter över hela landet. Vill du vara med? Här hittar du en länk till materialet.