Från jord till bord: Din guide till aktivt mat engagemang
Vill du vara med och bidra till ett hållbart matsystem där du bor?
Kom med och bygg nya kunskaper, nätverk och möjligheter till förändringar.
Här lär vi av varandra, nationellt som lokalt, genom att dela goda exempel och senaste kunskaper!
Arrangörer i samverkan: Naturskyddsföreningen, Studiefrämjandet, Ekologiska Lantbrukarna
Nedan kan du anmäla dig till fjärde webbinarium i serien:
17 december kl18-20
Vad finns på hyllan? Varför minskar ekologiskt i butiken?
Ett samtal med Åsa Domeij, hållbarhetschef på Axfood, om makten över livsmedelsbutikernas hyllor. Webbinariet består av både föreläsning och diskussioner för gemensamt lärande. Du som deltagare får möjlighet att samtala med andra i mindre grupper och att ställa frågor till Åsa Domeij.
Detta är det fjärde webinariet i en serie vars syfte är att stödja en kunnig ock kraftfull folkrörelse för omställning till trygga kretsloppsbaserade matsystem och odlingslandskap rustade för framtiden.
Webbinarierna bjuder in gäster att presentera sitt arbete. Det blir tillfälle till frågor och samtal tillsammans med gästande talare och andra deltagare.
Arrangörer i samverkan: Naturskyddsföreningen, Studiefrämjandet, Ekologiska Lantbrukarna i samarbete för satsningen "Mat, Mark och Mångfald".
Har du missat ett tillfälle? Kolla på inspelningarna.
Vill du lära dig mer tillsammans med andra?
Starta en studiecirkel och/eller gå med i mat- och jordbruksnätverket! För mer info, studieplan och annat klicka på knapparna nedan.
