Gå med i Mat- och jordbruksnätverket

Är du intresserad av jordbrukets miljöfrågor, global livsmedelsförsörjning och vill påverka utvecklingen? Välkommen att gå med i Mat- och jordbruksnätverket.

I Mat- och jordbruksnätverket kommer du i kontakt med cirka 600 medlemmar i Naturskyddsföreningen som är intresserade av vad vi äter och hur vi odlar. Genom att jobba i nätverksform vill vi öka utbytet mellan aktiva som jobbar med mat- och jordbruksfrågor i olika delar av landet. Vi utbyter kunskap, arbetar med kampanjer, ordnar träffar, inspirerar varandra och håller oss uppdaterade i jordbruksfrågorna. Vi hjälper rikskansliet att föra ut miljöbudskap genom samordnade insatser i hela landet. Det finns även särskilda intressegrupper inom nätverket för djupare diskussioner. 

Exempel på aktiviteter som kan ordnas i nätverket är: kurser och studiebesök om ekologisk odling, lokal matmarknad, Hagens dag, Ängens dag, naturguidning i odlingslandskapet, ekologiska matlagningskurser, solidaritetsarbete och vängrupper i Syd. 

Bli medlem i Mat- och jordbruksnätverket 

Du behöver ingen förkunskap för att gå med i vårt nätverk och du bestämmer själv hur mycket du vill engagera dig. Det kostar inget att gå med, men du måste vara medlem i Naturskyddsföreningen.

Som medlem i nätverket får du vårt nätverksbrev på mejlen när något är på gång.

Stå upp för naturen

Läget för vår planet är akut, men vi kan fortfarande bromsa utvecklingen. Du behövs i det arbetet!

Bli månadsgivare
Bli först att gilla!

Relaterade inlägg