Val i sverige 2022

Du har ett val. Rösta för klimat och natur.

Vi står inför ett vägskäl. Vi kan välja att begränsa klimatkrisen och förlusten av biologisk mångfald. Men beslutet måste tas idag och inte i framtiden. Du som röstar i riksdagsvalet 11 september kan påverka utgången.

Tid kvar till riksdagsvalet 2022

11 september 2022 är det val i Sverige. Då är det upp till oss att välja vilka som ska styra landet de kommande fyra åren. Ett oerhört viktigt tidsfönster för våra chanser att vända utvecklingen.

33Dagar
:
05Timmar
:
08Minuter
:
57Sekunder

aktuell debatt

Svar på tal i valdebatten

Hur ska du bemöta argument du hör kring klimat- och miljöfrågor? Och vilka påståenden stämmer egentligen i valdebatten? Lugn, vi hjälper dig!

Valkompassen för klimat och natur

Vilket parti ligger närmast dig i miljöfrågorna?

Här hittar du snart vår valkompass inför valet 2022. Hur ställer du dig till viktiga frågor om klimat och natur? Jämför dina resultat med partiernas svar.

tillsammans gör vi skillnad

Slutspurt inför valet:
27 augusti-11 september

Tillsammans hjälps vi åt att lyfta klimat, natur och miljö inför valet, genom fysiska och digitala aktiviteter över hela landet. Vill du vara med? Här hittar du en länk till materialet.

Ge en gåva – påverka politiken!

Med ditt stöd kan vi slå larm, komma med hållbara lösningar och pusha makthavare att agera för en bättre miljö. Varje gåva räknas!