Ung företagsamhet

Många UF-företag vill stödja Naturskyddsföreningens arbete för natur och miljö med en gåva. Det är vi jätteglada för! På den här sidan ger vi tips på vad som kan vara bra att tänka på.

Vill ert UF-företag stödja Naturskyddsföreningen är det viktigt att ni är tydliga i er marknadsföring med hur stor del som går till vårt arbete. Vi ser även gärna att era produkter eller tjänster tas fram på ett så hållbart sätt som möjligt. Fundera gärna exempelvis kring möjligheten att enbart använda miljömärkta eller ekologiska material och hur onödiga transporter kan undvikas.  

Behöver ni hjälp med underlag är ni välkomna att höra av er. Kika gärna först på vår hemsida där mycket information finns om våra arbetsområden.  

Några tips till UF-företag 

Läs gärna vår guide för att miljövänligare kontor för att få fler tips på hur ni som företag kan agera mer miljövänligt. 

Användning av Naturskyddsföreningens logotyp 

Tyvärr kan vi inte låna ut vår logotyp. Däremot får ni gärna ange att ert UF-företag stöder Naturskyddsföreningen.  

Var sätter vi in gåvan? 

Gåvan sätter ni in på vårt plusgirokonto 90 19 09-2. 
Märk insättningen “UF” och ert företagsnamn. 

Egen insamling 

Ett tips för att göra projektet lite mer interaktivt är att starta en egen insamling för ert UF-företag. Då får ni full koll på alla gåvor ni får in inom er satsning och kan sprida och tacka givarna direkt. 

Kontakt

Rickard Malm, projektledare gåva och stödföretag 
Telefon: 08 - 702 63 72
E-post: rickard.malm@naturskyddsforeningen.se 

Bli först att gilla!